Forum Eerste Wereldoorlog Forum Index Forum Eerste Wereldoorlog
Hét WO1-forum voor Nederland en Vlaanderen
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   WikiWiki   RegistreerRegistreer 
 ProfielProfiel   Log in om je privé berichten te bekijkenLog in om je privé berichten te bekijken   InloggenInloggen   Actieve TopicsActieve Topics 

Interview met Petain

 
Plaats nieuw bericht   Plaats Reactie    Forum Eerste Wereldoorlog Forum Index -> FEW user interview Actieve Topics
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
MerlijnGeregistreerd op: 18-2-2005
Berichten: 11531

BerichtGeplaatst: 26 Mrt 2007 8:14    Onderwerp: Interview met Petain Reageer met quote
User naam:
petain

Echte naam:
Ingmar

Leeftijd.
37

WO1 algemeen:

Wat is je interesse voor wereldoorlog 1 en waarom?

Mijn interesse in wo1 is nog steeds groeiende. Ik richt me vooral op het westfront en ga proberen de komende jaren de frontlijn van de Westhoek tot aan de Vogezen te bezoeken.

Hoelang ben je al geïnteresseerd in wo1?

Dat is eigenlijk langer dan ik er zelf bij stil sta. Al in de 4de klas van de basisschool heb ik over wo 1 een spreekbeurt gehouden. Het is alleen niet zo dat ik er verder aan één stuk mee bezig ben geweest. Ik denk dat ik zo’n jaar of 16 was toen ik “Van het westerlijk front geen nieuws”las. Dat boek heeft een latente belangstelling in den Grooten Oorlog bij mij achtergelaten, die zo nu en dan eens aan de oppervlakte kwam.

Wat vind je het meest fascinerende aan WO1?

Tot nu toe vind ik “Verdun”het meest facinerende. Ik ben verre van een autoriteit op het gebied van de slag die daar geleverd is. Ik kan je niet vertellen welke regimenten ( anders dan van het Legioen) er gelegen hebben of op welk moment er een bepaalde aanval werd ingezet. Het maakt mij eigenlijk ook niet zoveel uit. Nee het is anders, ik wil er gewoon graag naar toe en er eigenlijk alleen rondlopen.

Verzamel je ook rond WO1 (militaria, boeken etc.), speel je games, modelbouw?

Ik verzamel militaria. Voornamelijk uiniformen van het Franse vreemdelingenlegioen, periode 1899-1939. Maar mijn verzameling kent een enorme ‘wildgroei’van zaken die ik ‘decoratiefverantwoord’ dan wel het verzamelen waard vind. Daar zitten ook items uit wo1 bij.
Daarnaast verzamel ik( niet heel fanatiek) tinnensoldaatjes en ben extra gespitst op exemplaren in uniform uit de periode ’14-‘18
Echter sinds ik op FEW kom ben ik stilletjes aan boeken aangaande wo1 gaan verzamelen. Dit heeft geresulteerd in het feit dat ik nu na +/- anderhalf jaar zo’n 2.70 m aan boeken, enkel met als onderwerp wo1, heb bijgekregen. Deze heb ik natuurlijk nog niet gelezen, maar ik heb ze staan voor die bekende ‘regenachtige zondagmiddag’.


Welke gebeurtenis uit WO1 spreekt jou het meeste aan en waarom?

Er zijn er meerdere. Maar één daarvan is het tot zinken brengen van de drie Britse kruisers, HMS Aboukir, HMS Cressy en de HMS Hogue door de Duitse onderzeeboot U9, net buiten de kust bij Hoek van Holland. Per ongeluk ontdekte ik 113 Britse graven, waarvan 97 in een massagraf, die de datum aangaven 22 september 1914. Ik vroeg me af wat er op die dag gebeurd was, dat er op dat kerkhofje in ’s-Gravenzande, een klein kustplaatsje in het Westland, zoveel Britse zeelieden lagen.

Heb je een mooi verhaal/anekdote o.i.d. die je zelf hebt meegemaakt m.b.t. WO1

Ik heb het al eens gepost. Maar het blijft een aardig verhaal. Met enige regelmaat ga ik met mijn beste vriend op pad. Dit kunnen militariebeursen, museumbezoek of frontbezoeken zijn. Tijdens onze uitstapjes naar een voormalig front of gevchtsterrein nemen wij samen veelal dezelfde foto’s. Voor ons eerste bezoek aan Ieper en omstreken besloten we dan ook om maar één fototoestel mee te nemen, het zijne want daar zat nog een rolletje in dan kon die eertse volgeschoten worden. Na terugkomst bleek dat dat al eens gebeurd was met dat rolletje. Nu had hij voor ons vertrek, met zijn vrouw een heel gezellig langweekend ergens in de Noord-Hollandse polder doorgebracht en die landelijke omgeving ook op de gevoelige plaat vastgelegd. Vervolgens had hij keurig het rolletje teruggerdaaid en in het toestel laten zitten. Het resultaat was dat er net boven de ‘loopgraven’van het “hill-62 museum” een prachtige ‘Friese stamboek’ zweefde.


Over welke WO1 onderwerp wil je (het komende jaar) meer te weten komen?

Dat weet ik nog niet. Ik wordt veelal ‘getriggerd’ door zaken die ik op het forum lees. Zo nu en dan zit er wel eens een onderwerp bij waarvan ik meer wil weten en dan ga ik op zoek.

Bezoek je wel eens het front en zo ja waar dan en wat is je favoriete deel van het voormalig front

Op WO1 gebied ken ik nog niet zoveel van het voormalige front. Ik ben een keer of 6 in Verdun en omgeving geweest en nog maar twee keer rond Ieper. Ik vind beide gebieden onvergelijkbaar.
Ik ben graag in België vooral in culinairopzicht. Dus de randvoorwaarden bij een bezoek aan Ieper spreken me enorm aan. Maar voor het gevoel, het beleven, ik weet niet zo goed hoe ik het moet duiden, kies ik voor Verdun.


Over FEW:

Hoe ben je op FEW terecht gekomen?

Ik ben gelokt, ik denk door Richard, maar het kan ook heel goed Yvonne geweest zijn. Het FEW bestond net een maand ofzo toen ik op een wo2 forum een vraag stelde aangaande wo1. Ik weet niet meer precies wat, ik denk iets in de richting van Duitse medailles. Als antwoord kreeg ik een link naar het FEW.

Wat is je favoriete stukje van FEW?

Ik kijk altijd als eerste in de ‘verzamelhoek’

Hoe bevallen de crewleden je?

Prima, hoewel ik moet zeggen dat ik nu ook weer niet zo heel veel contact met ze heb. Misschien zijn ze wel héééél gemeen maar houden ze dat verborgen voor me.

wat vind je van de forum-meetings?

Ik ben helaas nog niet in de gelegenheid geweest er één mee te maken.

Welke inhoud mis je?

Op dit ogenblik nog niets, maar wacht maar tot wanneer ik die 2 meter 70 aan boekenplank heb uitgelezen, dan zal ik wel vertellen of ik wat heb gemist.

Welke inhoud kan je gestolen worden?

Gestolen, gestolen, dat kinkt weer zo negatief. Maar ik kijk eigenlijk nooit bij het onderwerp wapens en techniek

Zijn er dingen die verbetert kunnen worden?

Vast, ik laat me graag door de crew verrassen.

Hoe zie je eigen rol bij het forum en zijn er nog dingen die je Bijv. op het gebied van Wiki, voor het forum betekenen?

Ach mijn eigen bijdrage is niet zo spannend. Het zit meestal wat in de ‘luchtige’ hoek. Ik denk zeker dat ik voor wiki wel wat zou kunnen betekenen. Zeker op gebied van militaria zou ik een leuke bijdrage kunnen leveren. Maar het ontbreekt me vaak aan tijd, of zin om eens te gaan zitten en iets ‘serieus’ te produceren in mijn beperkte vrije tijd.

Wat is het beste topic dat je zelf hebt geopend?

Ik heb eens een stukje geschreven over de inzet van het legioen aan het west-front, dat was geloof ik wel aardig.
Wat ik zelf leuk vond, hoewel een ‘pokke klus’ ,was aan de hand van foto’s die ik op het net vond, een stadswandeling door het Berlijn van 1930 maken. Hiermee probeerde ik aan te sluiten bij het geweldige leuke “Naar de bioscoop” topic van Richard.


Wat is jouw favoriete topic in het algemeen?

Moeilijk ik heb niet echt één favoriet. Ik vind de reisverslagen altijd leuk zodra ik zie dat er een nieuwe post bij is, ga ik daar wel altijd eerst kijken.

Met welke FEW-er zou je een dag op pad willen?

Richard is mij nog steeds een Hommelbier schuldig ( overigens mijn eigen schuld dat hij die nog niet heeft kunnen laten inschenken voor me), Ik denk dat wanneer het zover is dat wij op een terrasje zitten, ik best wel een hoop met hem te bespreken kan hebben.

Hoe moet volgens jou het forum er over vijf jaar uit zien?

Weet ik niet. Ik heb me aangeleerd om niet zover vooruit te denken, morgen is alweer spannend genoeg!

Buiten FEW:

Wat is de laatste cd/DVD of boek die je hebt gekocht?

CD: “Het huis Anubis”van Nienke
DVD: “Winx club nr. 10”
Boek: “De kon-tiki expeditie” door Thor Heyerdahl uit 1950


Wat was je allertofste vakantie?

Poeh, Ik heb werkelijk geen idee. Elke vakantie heeft weer andere dingen die leuk zijn. Vroeger was ik veel op reis. Nu met mijn kleine meid, doen we het wat rustiger aan ( een weekje op dezelfde plek b.v.) en zelfs dat bevalt me.

Wat doe jij aan een beter milieu?

Niet zo gek veel. Ik let wel op geen onnodige stroom- of warmte verbruik, maar daarmee spek ik ook mij eigen beurs, dus ach, een beter milieu...... Ik gooi elke dag mijn sokken en onderbroek in de was als dat niet helpt weet ik het ook niet meer.

Wat is je grootste ondeugd?

Heb ik niet. Lijkt me lochisch!

Wat is de beste plek om te wonen

Geen idee, waar ik nu woon woon ik erg naar mijn zin. Maar ik kan me zomaar voorstellen dat er plaatsen zijn waar ik het nog geweldiger zou vinden. Maar ik ben in mijn leven al 16 keer verhuisd, dus ik blijf nu even lekker waar ik zit.

Tenslotte: wat wil je de wereld nog vertellen? Dit is je kans.

De wereld zit heus niet op mijn gezwets te wachten. Maar wanneer de wereld toch echt belangstelling zou hebben, nodig ik haar uit voor een goed glas en zal ik ze nog wel eens wat influisteren.

Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
vetjeGeregistreerd op: 30-5-2006
Berichten: 2310

BerichtGeplaatst: 27 Mrt 2007 17:27    Onderwerp: Reageer met quote

Hmmm

Speelkamer = Garage :p Living :p
Mooi interview !
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
leibhusarGeregistreerd op: 4-12-2005
Berichten: 321

BerichtGeplaatst: 29 Mrt 2007 9:17    Onderwerp: foto petain Reageer met quote

Slank mooi af,he?!
Z'on zwart shirt in de loopgraaf Evil Evil
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht AIM Naam
petainGeregistreerd op: 27-3-2005
Berichten: 1816

BerichtGeplaatst: 30 Mrt 2007 8:33    Onderwerp: Re: foto petain Reageer met quote

leibhusar @ 29 Mrt 2007 10:17 schreef:
Slank mooi af,he?!
Z'on zwart shirt in de loopgraaf Evil Evil


Het slankt niet alleen mooi af, daar was ik het ook Yvonne blik Maar dat was eind september 2006, nu moet ik eerlijk toegeven dat ik nog steeds de 'feestdagen' er nog niet heb afgetraind Rolling Eyes Maar zondag weer naar Antwerpen, dus dat wordt weer stokbrood preparé, caracollen, garnalen croquetten en koninck yummie
_________________
I shall not fail that rendezvous
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Kleine VuurkruiserGeregistreerd op: 3-12-2006
Berichten: 2173

BerichtGeplaatst: 30 Mrt 2007 11:41    Onderwerp: Reageer met quote

Petain... dat is de man die mijn beest wou slachten Mad om paardenbiefstuk van te maken.... Laten we nog wat wachten, want hij (Arctic) presteert momenteel goed! Laughing

De berichten hieromtrent zijn gewist door de servercrash.
Voor alle duidelijkheid, het was een grappig en vriendschappelijk gevecht van man tot man. De aanleiding weet ik niet meer.

Jij soms nog Petain?
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
petainGeregistreerd op: 27-3-2005
Berichten: 1816

BerichtGeplaatst: 30 Mrt 2007 12:18    Onderwerp: Reageer met quote

Kleine Vuurkruiser @ 30 Mrt 2007 12:41 schreef:

Jij soms nog Petain?


Ik weet het niet meer precies, maar het had geloof ik wat te maken met het feit dat je van het beest( sorry, dier natuurlijk) was afgevallen en last van je spieren of rug had. Ik heb toen wat aan/opmerkingen gemaakt betreffende je leeftijd, waarop jij met inderdaad uitdaagde voor een battle.
Ik koos volgens mij zo iets van, wie eet het meeste paardenbiefstuk en het daarvoor meest geschikt exemplaar had ik ook gevonden.
Het aanbod staat nog steed Evil Smile
_________________
I shall not fail that rendezvous
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Kleine VuurkruiserGeregistreerd op: 3-12-2006
Berichten: 2173

BerichtGeplaatst: 30 Mrt 2007 19:49    Onderwerp: Reageer met quote

Ja, je had een inderdaad een opmerking gemaakt over mijn leeftijd en ik daagde je uit voor een tweegevecht. Jij mocht de wapens kiezen. Je stelde toen voor om om het meest paardenbiefstuk te eten en je had hiervoor al een exemplaar op het oog....
Op dat moment kon ik dat exemplaar inderdaad wel aan het spit rijgen (ik was plots een tiental jaar ouder door dat beest zijn toedoen), maar momenteel zijn we weer dikke vrienden. Vorig weekend de eerste wedstrijd gereden in Schaffen (3de) en komend WE trekken we naar Vechmaal in de omgeving van Tongeren....
Dat exemplaar is dus momenteel niet beschikbaar voor consumptie.... Yvonne blik
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
petainGeregistreerd op: 27-3-2005
Berichten: 1816

BerichtGeplaatst: 30 Mrt 2007 20:23    Onderwerp: Reageer met quote

Kleine Vuurkruiser @ 30 Mrt 2007 20:49 schreef:
Dat exemplaar is dus momenteel niet beschikbaar voor consumptie.... Yvonne blikLaughing Heeft het dier toevallig internet in zijn stal? Hij zal zich van onze posts wel rot geschrokken zijn!
Succes dan maar dit weekend!
_________________
I shall not fail that rendezvous
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Yvonne
Admin


Geregistreerd op: 2-2-2005
Berichten: 45654

BerichtGeplaatst: 01 Apr 2007 19:53    Onderwerp: Reageer met quote

Leuk interview weer!
_________________
Met hart en ziel
De enige echte

https://twitter.com/ForumWO1
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur mail Bekijk de homepage
petainGeregistreerd op: 27-3-2005
Berichten: 1816

BerichtGeplaatst: 25 Mrt 2009 15:11    Onderwerp: Reageer met quote

Even een kleine afwezigheid hier op het forum en de komende periode zal ik ook niet teveel hier zijn, maar mijn oudste dochter legt graag even uit waarom.Op 23 maart 2009 is onze tweede dochter geboren!
_________________
I shall not fail that rendezvous
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Fritz Kempf
Ere WikiMusketier


Geregistreerd op: 4-4-2006
Berichten: 10370
Woonplaats: Wipers (Ieper)

BerichtGeplaatst: 25 Mrt 2009 15:22    Onderwerp: Reageer met quote

Van harte gefeliciteerd Petain! Wij zien nu grote zus....maar zien wij nu ook kleine zus? Laughing
Btw, hoe groot en zwaar is uw dochtertje?
_________________
"Kennscht mi noch?" ~~~ Who is the real "Fritz Kempf"?

Ypres Salient on Pictures
Discover the Salient - Meet the men


FHSW Wikia
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage MSN Messenger
mercatusGeregistreerd op: 31-10-2007
Berichten: 1678
Woonplaats: Denderend Aalst

BerichtGeplaatst: 25 Mrt 2009 15:44    Onderwerp: Reageer met quote

Leuk interview en een dikke proficiat met de dochter


_________________
Ik zoek alles i.v.m. de stad Aalst (B-9300) en zijn bevolking tijdens Wereldoorlog I (1914-1918)
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
ReinéGeregistreerd op: 4-11-2006
Berichten: 9798
Woonplaats: Zoetermeer

BerichtGeplaatst: 25 Mrt 2009 15:44    Onderwerp: Reageer met quote

Hier rest niets anders dan: VAN HARTE EN VEEL GELUK EN GEZONDHEID VOOR ALLEMAAL! Cool
_________________
Did you imagine the final sound as a gun
(Porcupine Tree)
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur mail
Lingekopf
Bismarck


Geregistreerd op: 19-10-2006
Berichten: 16013
Woonplaats: Binnen de Atlantikwall en 135 km van het WO1-front

BerichtGeplaatst: 25 Mrt 2009 17:01    Onderwerp: Reageer met quote

Wat leuk voor jullie! Proficiat en al het beste voor de kleine!
_________________
"Setzen wir Deutschland, so zu sagen, in den Sattel! Reiten wird es schon können..... "
"Wer den Daumen auf dem Beutel hat, der hat die Macht."

Otto von Bismarck, 1869
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Yvonne
Admin


Geregistreerd op: 2-2-2005
Berichten: 45654

BerichtGeplaatst: 25 Mrt 2009 17:06    Onderwerp: Reageer met quote

Enorm gefeliciteerd petain, ook natuurlijk de felicitaties aan je vrouw en grote dochter helmpompom
_________________
Met hart en ziel
De enige echte

https://twitter.com/ForumWO1
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur mail Bekijk de homepage
RichardGeregistreerd op: 3-2-2005
Berichten: 13292

BerichtGeplaatst: 25 Mrt 2009 17:28    Onderwerp: Reageer met quote

Gefeliciteerd Ingmar! En laat je neus hier weer eens wat meer zien!

Maar eerst de beschuit met muisjes natuurlijk.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
A. de KosterGeregistreerd op: 15-1-2006
Berichten: 1488

BerichtGeplaatst: 25 Mrt 2009 17:32    Onderwerp: Reageer met quote

Gefeliciteerd!!!! En succes met zoveel dames in huis Wink
_________________
www.gi-qmstore.com gespecialisserd in Korea en Vietnam oorlog gear.
Nederland in WO1
www.zeeland1914-1918.nl
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
TandoriniGeregistreerd op: 11-6-2007
Berichten: 7050

BerichtGeplaatst: 25 Mrt 2009 17:48    Onderwerp: Reageer met quoteGefeliciteerd Laughing
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur mail
mrs StanGeregistreerd op: 2-7-2007
Berichten: 4600
Woonplaats: Terneuzen

BerichtGeplaatst: 25 Mrt 2009 19:11    Onderwerp: Reageer met quote

Mijn gelukswensen voor jou en je gezin Petain! helmpompom

Greetz, Margreet Cool
_________________
"Those boys were lions led by donkeys" quoted by our friend Mike about the victims of shot at dawn
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
petainGeregistreerd op: 27-3-2005
Berichten: 1816

BerichtGeplaatst: 25 Mrt 2009 20:26    Onderwerp: Reageer met quote

Hier alvast een foto van mijn 'meiden'.
Mijn jongste is hier net vier uur oud. En mijn oudste is 'bere-trots'


[img]http://triton.imageshack.us/Himg220/scaled.php?server=220&filename=1zivawebm.jpg&xsize=640&ysize[/img]

En dan ook nog een foto van al mijn vrouwen.
[img]http://triton.imageshack.us/Himg12/scaled.php?server=12&filename=1zivaweb2.jpg&xsize=640&ysize=480[/img]

Het kan vast geen jaren meer duren voordat Pa naar een wigwam of blokhut in de tuin wordt verbannen, denk ik.

In ieder geval dank voor de felicitaties!
_________________
I shall not fail that rendezvous
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
TandoriniGeregistreerd op: 11-6-2007
Berichten: 7050

BerichtGeplaatst: 25 Mrt 2009 20:45    Onderwerp: Reageer met quote

petain @ 25 Mrt 2009 20:26 schreef:
Hier alvast een foto van mijn 'meiden'.
Mijn jongste is hier net vier uur oud. En mijn oudste is 'bere-trots'


[img]http://triton.imageshack.us/Himg220/scaled.php?server=220&filename=1zivawebm.jpg&xsize=640&ysize[/img]

En dan ook nog een foto van al mijn vrouwen.
[img]http://triton.imageshack.us/Himg12/scaled.php?server=12&filename=1zivaweb2.jpg&xsize=640&ysize=480[/img]

Het kan vast geen jaren meer duren voordat Pa naar een wigwam of blokhut in de tuin wordt verbannen, denk ik.

In ieder geval dank voor de felicitaties!


De meiden zijn niet te zien. Smile
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur mail
leibhusarGeregistreerd op: 4-12-2005
Berichten: 321

BerichtGeplaatst: 25 Mrt 2009 21:17    Onderwerp: Reageer met quote

Gefeliciteerd Ingmar !!!!

Momenteel bevind je je in dezelfde situatie als ik...

DRIE dames !!! Wink

Sander
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht AIM Naam
petainGeregistreerd op: 27-3-2005
Berichten: 1816

BerichtGeplaatst: 25 Mrt 2009 21:35    Onderwerp: Reageer met quote
Poging 2
met de foto's

Ja Sander, Ik zag aan jou hoe het geleefd worden door drie vrouwen je tekende en ik dacht: "Dat wil ik ook!" Wink
_________________
I shall not fail that rendezvous
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
MatthijsGeregistreerd op: 10-4-2008
Berichten: 1277
Woonplaats: Sommelsdijk

BerichtGeplaatst: 25 Mrt 2009 23:07    Onderwerp: Reageer met quote

Gefeliciteerd man! Leuke foto's ook. Succes met alle drukte en vergeet ondertussen niet te genieten... Laughing
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht AIM Naam
RichardGeregistreerd op: 3-2-2005
Berichten: 13292

BerichtGeplaatst: 26 Mrt 2009 23:46    Onderwerp: Reageer met quote

Vooral de oudste!
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
DesiréGeregistreerd op: 14-12-2007
Berichten: 398

BerichtGeplaatst: 31 Mrt 2009 20:20    Onderwerp: Reageer met quote

Proficiat met je nieuwste aanwinst.... Wink
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Benny VinkeGeregistreerd op: 18-6-2008
Berichten: 2289

BerichtGeplaatst: 01 Apr 2009 7:18    Onderwerp: Reageer met quote

Van harte gefeliciteerd Petain!
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
Pegoud
Moderator


Geregistreerd op: 28-3-2005
Berichten: 7621
Woonplaats: Brabant

BerichtGeplaatst: 03 Mei 2009 17:13    Onderwerp: Reageer met quote

Ik lees het nu pas Petain. Dus excuus voor de verlating en nog van harte met jullie tweede dochter.

Gr P
_________________
Wie achter de kudde aanloopt, sjouwt altijd door de stront.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Berichten van afgelopen:   
Plaats nieuw bericht   Plaats Reactie    Forum Eerste Wereldoorlog Forum Index -> FEW user interview Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group